Hoitokoti Kangaskartano Oy

Kokkolantie 659

44740 KEITELEPOHJA
Puh. 044 2810 869

 

Sähköposti: kangaskartano@kangaskartano.com

 

Hinnasto

1.1.-31.12.2021

Katkaisu- ja vieroitushoito/laitoshoito

vuorokausi hinta 

Alkoholiriippuvaisten katkaisuhoito
176,65 €/vrk
Lääkevieroitus
242,20 €/vrk
Huumevieroitus, oireiden mukainen lääkehoito
242,20 €/vrk
Opioidikorvaushoito

Buvidal -hoito laskutetaan erikseen  
239,25 €

Kuntoutushoidot

Alkoholiriippuvaisen päihdekuntoutus ja intervallijaksot
173,30 €/vrk
Kaksoisdiagnoosiasiakkaiden kuntoutus ja intervallijaksot
192,00 €/vrk
Huumeriippuvaisten sekä monipäihde ongelmaisten psykososiaalinen kuntoutus
 220,10 €/vrk

Yllä oleva hinnasto kattaa Kangaskartanolla annettavat peruspalvelut. Lisäpalvelut ja esim. asiakkaan liikuntarajoite voi vaikuttaa yllä olevaan hinnastoon.

 

  • Alkoholiriippuvaisen ja kaksoisdiagnoosiasiakkaiden tulee ottaa mukaan omat reseptien mukaiset lääkkeet.
  • Lääkevieroitus, huumevieroitus, opioidikorvaushoito, huumeriippuvaisten sekä monipäihdeongelmaisten asiakkaiden lääkehoito toteutetaan yhteistyössä lähettävän tahon ja Hoitokoti Kangaskartanon päihdelääkärin kanssa. Päihdehoidossa käytettävät lääkkeet sisältyvät vuorokausihintaan.
  • Mikäli käytössäsi on somaattiseen sairauteen lääkitys, inhaloitavia lääkkeitä, hormonivalmisteita, sokeritaudin hoitoon tablettilääkitys tai insuliinia, ota ne mukaasi hoitoon tullessasi.

 

Kuntoutujat asuvat omissa huoneissa, joissa valmiina petivaatteet ja pyyhkeet. Lisäksi käytössä hoitokodin perus suihkutuotteet ja hammashygieniavälineet. Pesutuvassa pyykinpesukone, pesuaine, kuivaushuone ja mankeli jotka asiakkaiden vapaassa käytössä. Ota mukaan omat vaatteet, uimapuku, ulkoilua varten tarvittavat vaatteet ja kengät. Mikäli tarvitset henkilökohtaisessa hygieniassa erikoistuotteita, ota ne mukaasi.

Tietokoneen ja pelikoneen voit ottaa mukaasi, ne ovat käytössäsi klo 17 – 21.30. Oma puhelin on käytössäsi klo 17 – 7.30, päivisin kuntoutukseen liittyvät asiat hoidetaan talon puhelimella.

Lemmikistä ei aiheudu lisäkustannuksia. Asiakkaan tulee kuitenkin itse huolehtia lemmikin hyvinvoinnista ja ravinnosta.

 

Saapuminen Hoitokoti Kangaskartanoon

Hoitokoti Kangaskartano sijaitsee Viitasaaren pohjoispuolella valtatie 4:n (E 75) läheisyydessä. Nelostiellä liikennöivien linja-autojen vakio- ja pikavuorot sekä Onnibus pysähtyvät Viitasaaren matkahuollossa.

Tarvittaessa tulemme vastaan Viitasaaren matkahuoltoon.

Kela korvaa kuntoutukseen tehtyjä matkoja, kun kuntoutus perustuu terveydenhuollon kuntoutuspäätökseen.

Itsemaksavana hoitoon

Päihdekuntoutukseen sekä katkaisu- ja vieroitushoitoon voi tulla myös itsemaksavana.

Alkoholiriippuvaisen katkaisuhoitoa varten tarvitsemme lääkärinlähetteen, josta ilmenee terveydentilasi ja lääkehoito. Lähetteen voi pyytää omasta terveyskeskuksta, yksityiseltä terveysasemalta tai työterveyshuollosta. Katkaisuhoito toteutetaan Hoitokoti Kangaskartanon katkaisuhoitoprotokollan mukaisesti.

Itsemaksavana sinun tulee suorittaa viikon (7 vrk) paikkavarausmaksu ennen hoitoon tuloa. Mikäli keskeytät hoitojakson, varausmaksua ei palauteta. Laskutamme tulo- ja lähtöpäivät.

 

 

 

Navigaatio