Hoitokoti Kangaskartano Oy

Kokkolantie 659

44740 KEITELEPOHJA
Puh. 044 2810 869

 

Sähköposti: kangaskartano@kangaskartano.com

 

Alkoholiongelmaisen kuntoutus ja lääkehoito Käypä hoito-suositusten mukaan

Alkoholiongelmaisen psykososiaalinen kuntoutus

Ota askel kohti normaalia arkea ja varaa paikka kuntoutuksesta yhdessä oman työntekijäsi kanssa. Intensiivinen päihdekuntoutusjakso on tarpeellinen silloin, kun avohoidon palvelut eivät riitä terveyden ja toimintakyvyn turvaamiseen. Painotamme kuntoutuksessa erityisesti vuorokausirytmin ylläpitoa, arjen rutiineita, yhdessä tekemistä sekä keskusteluja.

Päämääränä päihteettömyys

Hoitokoti Kangaskartanoon tullaan päämäärän kanssa.  Ote omasta elämästä, vastuun kantaminen, itsenäinen asuminen ja normaali arki ovat tavoitteita, joissa henkilökuntamme tukee jokaista kuntoutujaa. Vahvistamme ja ohjaamme sinua kohti päihteistä vapaata päämäärääsi.

Lääkehoito kuntoutuksessa

Säännöllinen lääkehoito on osa kuntoutumista.  Alkoholiriippuvaisen ja kaksoisdiagnoosiasiakkaan lääkehoito toteutetaan asiakkaan omista lääkkeistä. Joten muista seuraavaa:

  • Ota lääkkeet ja mahdolliset reseptit mukaan kuntoutukseen.
  • Huolehdi että lääkkeitä on riittävästi kuntoutuksen ajalle.

Terveyspalvelusi säilyvät kuntoutuksen aikana omassa kotikunnassasi. Mahdollisista laboratoriokokeista ja niiden tulkinnasta, reseptien uusinnasta sekä lääkitysmuutoksista vastaa aina oma lääkärisi ja/tai lähettävä taho.

Päihteettömyyden seurantaan alkometri

Navigaatio