Päihdekuntoutusta Kangaskartanolla – Päivä kerrallaan pysyvään raittiuteen.

Ota yhteyttä

Hoitokoti Kangaskartano sijaitsee Keski-Suomessa kauniin luonnon keskellä Viitasaarta ympäröivällä järvialueella. Rauhallisessa ja monin tavoin virikkeellisessä sekä toiminnallisessa ympäristössä saat itsellesi päihteetöntä aikaa pohtia omaa henkilökohtaista tilannettasi.

 

Yksityisesti johdetussa ja yhteisöllisessä hoitokodissa voit tuntea olosi turvalliseksi. Hoitokotimme päihde-ja mielenterveystyön ammattilaisista koostuva henkilökuntamme on mukana päivittäisissä iloissasi ja suruissasi. Päihteettömyys, kodinomaisuus, turvallisuus ja yksilöllisyys ovat arvoja, joihin heidän työnsä kanssasi perustuu.

 

Hoitokoti Kangaskartanolla on Aluehallintoviraston myöntämä lupa yksityisten ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen tuottamiseen seuraavasti:
Luvanvaraiset palvelut/ Ympärivuorokautinen laitoshoito – päihdekuntoutujat.

Luvanvaraiset palvelut/ Tehostettu palveluasuminen – päihdekuntoutujat.

 

Yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamisen lupa: Opioidiriippuvaisen korvaushoito.
Muu terveydenhuollon toiminta:  päihdeongelmaisten katkaisu- ja vieroitushoito.

 

Olemme Kelan hyväksymä päihdekuntoutusyksikkö. Asiakkaamme ovat oikeutettuja hakemaan kuntoutusrahaa kuntoutusjakson ajalta.

Yhteydenottokuvake

Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin siitä, miten voisimme parhaiten auttaa sinua tai läheistäsi.

Kaikki yhteystietomme
Apua päihdeongelmaan, Hoitokoti Kangaskartano

Palvelut

Tarjoamme  apua päihde -ja muista riippuvuuksista kärsiville täysi-ikäisille ihmisille. Meidän tuella, omia voimavarojasi käyttämällä voit löytää uuden suunnan elämällesi.

Päihdeongelmien hoitokodin hoitomenetelmät, Hoitokoti Kangaskartano

Hoitomenetelmät

Yhteisöllisyys ja yhteisöhoito ovat merkittävässä roolissa kuntoutuksessa. Päihde -ja muista riippuvuuksista eroon pääsemisessä jokainen joutuu itse tekemään suurimman työn, mutta kognitiivinen ja ratkaisukeskeinen  työtapamme antaa paljon työkaluja matkalla kohti tulevaa, parempaa elämää.

Saapuminen päihdekuntoutukseen, Hoitokoti Kangaskartano

Saapuminen ja hinnasto

Asiakaskuntamme koostuu eri-ikäisistä, ympäri Suomea tulevista ihmisistä. Sivuilta löydät kattavat ohjeet kuntoutukseen saapumisesta sekä kuntoutusyksikössä asumisesta.

Ahonkartanon asumispalvelut, Hoitokoti Kangaskartano

Ahonkartano

Ahonkartanon asumisyksikkö tarjoaa laadukkaat asumispalvelut. Asuminen on yhteisöllistä asumista soluasunnoissa, joissa jokaisella asukkaalla on oma huone sekä pääsy yhteisiin tiloihin

Kangaskartanon arvot

Turvallisuus, Hoitokoti Kangaskartano

Turvallisuus

Kuntoutujien sekä työntekijöidemme turvallisuus on kaiken toiminnan pohjalla, jonka varaan kuntoutuspalvelut voidaan rakentaa. Olemme rakentaneet ympäristön, jossa kuntoutujat voivat turvautua yhteisön muihin jäseniin sekä työntekijöihin ja jossa kaikkien henkilökohtainen koskemattomuus on taattu.

Päihteettömyys, Hoitokoti Kangaskartano

Päihteettömyys

Olemme päihteetön yksikkö. Kuntoutuksen ja hoidon tavoitteena on omatoiminen päihteettömyys. Yksikköön tullessa asiakkaat sekä heidän tavaransa tarkastetaan, jotta voimme mahdollistaa kuntoutumisen onnistumisen. Päihteettömyyttä voidaan seurata alkometreillä sekä huumeseuloilla.

Kodinomaisuus, Hoitokoti Kangaskartano

Kodinomaisuus

Olemme halunneet luoda mahdollisimman kodinomaisen tunnelman, jossa kaikilla on mukava olla. Jokaisella kuntoutujalla on käytössään oma huone, josta löytyy muun muassa tv sekä radio. Oma kokkimme valmistaa maukasta kotiruokaa päivittäin.

Yksilöllisyys, Hoitokoti Kangaskartano

Yksilöllisyys

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan oma henkilökohtainen suunnitelma. Suunnitelma toteutetaan niin, että se ottaa huomioon yksilölliset tarpeet, toiveet ja tavoitteet. Suunnitelman laatimiseen voivat osallistua asiakkaan läheiset, lähityöntekijät sekä lääkärit. Kun tavoitteet on asetettu, laaditaan niiden saavuttamiseksi toimintasuunnitelma sekä aikataulu, jonka edistymistä seurataan tarkasti. Tarvittaessa toimintasuunnitelmaa myös voidaan muokata asiakkaan edistymisen pohjalta.

Miksi valita Hoitokoti Kangaskartano?

Vahva osaaminen päihdetyöstä, Hoitokoti Kangaskartano

Vahva osaaminen

Vuosien toimintamme aikana olemme kehittäneet vahvan osaamisen päihdetyöstä. Olemme toimineet alalla jo yli 15 vuoden ajan.

Työkalut kohti pysyvää raittiutta, Hoitokoti Kangaskartano

Pysyvä raittius

Me tarjoamme sinulle työkalut, joiden avulla voit päivä kerrallaan mennä kohti pysyvää raittiutta.

Erinomainen sijainti Viitasaaressa, Hoitokoti Kangaskartano

Erinomainen sijainti

Huippuluokkaiset tilamme sijaitsevat suomalaisen luonnon keskellä. Täällä on hyvä olla.