Hoitokoti Kangaskartano Oy

Kokkolantie 659

44740 KEITELEPOHJA
Puh. 044 2810 869

 

Sähköposti: kangaskartano@kangaskartano.com

 

Opioidikorvaushoito

Hoitokoti Kangaskartanolla toteutetaan opioidikorvaushoidon psykososiaalista päihdekuntoutusta. Korvaushoidossa tähtäämme päihteettömään elämään, jossa voit nauttia tavallisesta arjesta. Korvaushoidossa olevat asiakkaamme tulevat päihdekuntoutukseen aina kotikunnan maksusitoumuksella ja lähetteellä. Ota yhteyttä kuntasi sosiaali- ja päihdetyöntekijään ja pyydä lähetettä meille. Aloitetaan matka kohti päihteistä vapaata arkea.

Lääkärin määräämät lääkkeet sisältyvät vuorokausihintaan.

Mikäli käytössäsi on inhaloitavia lääkkeitä, hormonivalmisteita, diabeteksen hoitoon tablettilääkitys tai insuliinia, ota ne mukaasi hoitoon tullessasi.

Korvaushoidon psykososiaalinen kuntoutus

Opioidikorvaushoito ja päihderiippuvuudesta tervehtyminen on yleensä varsin pitkä prosessi. Hoidon ja kuntoutuksen tavoitteet saattavat aluksi olla hyvinkin pieniä ja konkreettisia asioita kuten vuorokausirytmin palauttaminen. Vaikka tämä askel voi vaikuttaa lyhyeltä, saattaa se olla iso hyppäys arjessa ja erilaisissa käyttäytymismalleissa.

Opioidiriippuvaisen korvaushoito on tapauskohtaista ja yksilöllistä, tavoitteet selvitetään aina ennen hoidon ja kuntoutuksen aloittamista ja niitä tarkastellaan matkan varrella. Opioidikorvaushoito perustuu laadittuun hoito- ja kuntoutussuunnitelmaan, joka määrittelee lääkehoidon, tavoitteet sekä muut lääketieteelliset ja psykososiaaliset hoidot ja kuntoutukset.

Korvaushoito Hoitokoti Kangaskartanossa

Hoitokoti Kangaskartanon kuntoutukseen ja opioidikorvaushoitoon ohjaudutaan aina kotikunnan maksusitoumuksella ja lähetteellä. Kun tavoitteenasi tai läheisesi tavoitteena on ottaa askeleita kohti päihteettömyyttä, kannattaa ottaa yhteyttä omaan päihdetyöntekijään ja pyytää lähete päihdekuntoutukseen Hoitokoti Kangaskartanoon. Matka tavoitteeseen voi olla pitkä, mutta se on mahdollista ja se kannattaa aina.

 

Päivä kerrallaan pysyvään raittiuteen.

 

Päihteettömyyden seuranta:

Alkometri ja huumeseulat

Navigaatio